Durgol swiss espresso je speciální vysoce efektivní odvápňovač určený pro všechny druhy kávovarů a to jak automatických tak pákových i kapslových. Přípravek lze použít i pro odvápnění podobných přístrojů, jako jsou např. překapávače, elektrické ohřívače nebo varné konvice.
Durgol swiss espresso je speciální odvápňovač určený pro všechny druhy kávovarů a to jak automatických tak pákových i kapslových. Přípravek lze použít i pro odvápnění podobných přístrojů, jako jsou např. překapávače, elektrické ohřívače nebo varné konvice. Durgol swiss espresso je vysoce efektivní, ale přitom šetrný k vašemu přístroji, kterému díky pravidelnému odvápňování tímto prostředkem výrazně prodloužíte životnost.
Účinkuje 5x-10x rychleji než jiné značkové odvápňovače. Proces odvápnění není zapotřebí přerušovat, aby se čekalo než Durgol swiss espresso začne účinkovat. Jedna samotná lahvička (125 ml) může rozpustit až 10 g vodního kamene. To je dostatečné pro odvápnění jednoho přístroje.
Je bezpečný, bez zápachu a nezanechává žádnou pachuť. Je šetrný k životnímu prostředí.
Proč byste neměli odvápňovat svůj přístroj kyselinou citrónovou nebo octem? V průběhu odvápňování odvápňovačem založeném na kyselině citrónové se mohou uvolněné usazeniny formovat a ucpat jemná vedení a ventily vašeho přístroje na espreso. Vápenaté usazeniny mohou navíc zůstávat pod neodstranitelnou vrstvou zbytků vytvořenou kyselinou citrónovou. A nakonec, odvápňování kyselinou citrónovou je až 10krát pomalejší než pomocí durgol swiss espresso. Odvápňování octem nebo jeho výtažky způsobuje nepříjemný zápach způsobenýkyselinou octovou. Plasty ve vašem přístroji mohou tento nežádoucí zápach vstřebata pak jej vylučovat do vaší kávy a snížit její kvalitu.
Některé plasty mohou být poškozovány působením kyseliny octové a navíc, stejně jako v případě kyseliny citrónové, je odvápňování pomocí octa podstatně pomalejší nežpomocí durgol swiss espresso.
Obsah balení: 2 x 125 ml
Opravdu chcete vyprázdnit košík?
Přidat hodnocení
Hodnotit mohou pouze příhlášení uživatelé. Přihlásit